MARKOVIĆ URNISAO BOŠKA OBRADOVIĆA: Bolje da prizna da li mu je narko-bos Tocilo kum nego što vodi hajku protiv mrtvog čoveka!

Autor: Republika

Vesti

25.12.2020

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Koliko nemoralan moraš da budeš da vodiš hajku protiv čoveka koji je preminuo? Koliku lojalnost prema Đilasu i Đilasovim medijima moraš da iskazuješ kada si spreman da vodiš ovako monstruoznu kampanju", navodi u saopštenju Aleksandar Marković, član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aleksandar Marković

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Današnje sramno saopštenje lažnog patriotskog pokreta Dveri pokazuje da je Boško Obradović bio i ostao običan potrčko Dragana Đilasa, koji je uvek spreman da prihvati najprljavije zadatke koje mu gazda Đilas postavi.

Kad se već priseća svojih nebuloza od pre godinu dana, idealna je prilika da nam, nakon godinu dana, kaže da li mu je čuveni narko diler "Tocilo" kum ili prijatelj, da li mu je finansirao stranačke aktivnosti? Zašto i dalje ne objašnjava zašto mu je član Izvršnog odbora Uroš Savić uhapšen u Aranđelovcu? 

Građani Srbije čekaju godinu dana da Boško objasni sve svoje veze sa kriminalcima u Srbiji koji su ga finansirali isto koliko i gazda mu Đilas, međutim, Boško umesto odgovora vodi monstruozne kampanje i širi neistine.

Ali suštinski, ništa drugo ne možemo očekivati od čoveka koji je za kampanju bojkota uzeo 12 hiljada evra i time jasno pokazao da je zarad ličnog bogaćenja i ambicija spreman na sve."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading