OSUJEĆEN PAKLENI PLAN OPOZICIONIH ADVOKATA! Odbijen zahtev za izuzeće sudije u slučaju "Potočari"!

Autor: Republika

Vesti

25.12.2020

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu odbio je zahtev advokata policajaca Mladena Trbovića i Milana Dumanovića za izuzećem sudije Zorana Božovića u slučaju "Potočari", saznaje Republika.

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ/Z.ZESTIĆ
Gajić i Todorić

Time je propao prljavi plan advokata Vladimira Todorića i Vladimira Gajića, inače opozicionih vedeta, da miniraju ovaj slučaj, o kome je Republika već pisala.

Podsetimo, u takozvanom slučaju "Potočari", policajci Dumanović i Trbović terete se za krivično delo odavanje službene tajne, jer postoji osnovana sumnja da su u izjavama medijima odali službenu tajnu u vezi sa svojim radom u Potočarima, prilikom posete tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Policijski dvojac bio je uhapšen 31. decembra 2016, a 7. februara naredne godine su pušteni da se brane sa slobode.

Sa druge strane, advokatski dvojac Todorić-Gajić, obojica funkcioneri Narodne stranke Vuka Jeremića, pokušali su da miniraju proces, i to tako što su pred samo izricanje završnih reči tražili izuzeće sudije Božovića.

Odlukom Višeg suda jasno je da im je taj plan u vodu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading