SRAMNO PONAŠANJE IVANA IVANOVIĆA: Verbalno napada Bojanu Maljević koja bolesna leži u bolnici

Autor:

Vesti

24.12.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni voditelj Ivan Ivanović ponovo je napravio gaf u javnosti pri čemu je izazvao besnu reakciju onih koji prate njegov rad.

RepublikaFoto: Instagram.com/veceivan
Ivan Ivanović

Na društvenoj mreži Tviter, Ivanović je objavio post u kojem napada glumicu Bojanu Maljević oko nošenja maski. Njihov različiti stav oko toga datira još o proleća, a voditelj je iskoristio situaciju da likuje kako je on tobož bio u pravu, i još je upitao da li nosi masku?

Foto: Twitter.com/printscreen

Nakon što je objavio post, usledila je besna reakcija komentatora na Tviteru koji su za Ivanovića rekli da nema ni trunke morala, čovečnosti i saosećanja jer se Bojana Maljević nalazi u bolnici zbog komplikacija sa koronavirusom.

Potom je usledio drugi, šturi post, u kome se Ivanović pravda da navodno nije znao u kakvom je zdravstvenom stanju naša glumica, iako su svi mediji detaljno izveštavali o tome.

Foto: Twitter.com/printscreen

Uz kratko obrazloženje da Bojanu Maljević ne prati na društvenim mrežama, Ivanović je napisao jedno kratko i bezosećajno izvinjenje na koje su takođe besno reagovali komentatori na društvenoj mreži.

 

Javnost se pita da li zaista postoje ovako bezosećajni ljudi koji bi samo zarad jednog trenutka pažnje, likovanja nad time da su u jednom momentu bili u pravu, u stanju da se obračunavaju sa osobama koje imaju zdravstvene komplikacije. Ovako ponašanje Ivana Ivanovića zaista ne služi na čast. Čak i da je nije znao da je Bojana Maljević u bolnici, trebao je da obriše prvobitni post. Međutim, on još nalazi za shodno i da se pravda i nudi neka "mlaka" izvinjenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading