ŠIPTAR PONOVO PALI VATRU: Haradinaj laže Albance i optužuje Srbiju da se NAORUŽAVA!

Autor:

Vesti

24.12.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj ponovo huška i laže da Albancima preti opasnost od Srbije. Ističući da se Srbija naoružava, bivši premijer takozvane države Kosovo zamerio je albanskim političarima što se na bave ovom temom koju je on pokrenuo baš u trenutku kada je u Prištini pala vlada Avdulaha Hotija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

- Dok vlasti u Prištini pričaju ko ima lepšu kuću i uzimaju špijune po lepoti, Srbija se naoružava - rekao je Haradinaj, a prenela je Gazeta ekspres.

Vođa Alijanse potom je pozvao sve prištinske političare na akciju.

- Bezbednost je na prvom mestu. Kad nemate sigurnost, nemate kulturu, obrazovanje, ništa. Došlo je konkretno vreme da pređemo na teme, a ne da razgovaramo ravno. Razgovarajte sa mnom o ovoj i toj temi - poručio je Haradinaj.

Naime, odlukom Ustavnog suda glas jednog poslanika proglašen je nevažećim, te je Hotijev kabinet time automatski oboren.

Prema anketama javnog mnenja, trenutno se najbolje kotira pokret Samoopredeljenje, na čijem je čelu bivši kosovski premijer Aljbin Kurti. Istraživanja pokazuju da formiranje nove vlade neće biti moguće bez Srpske liste. Inače, predstavnici Srpske liste juče su razgovarali sa v. d. predsednika privremenih kosovskih institucija Vjosom Osmani, ali o tom sastanku nisu govorili za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading