(VIDEO) IGRA ŽIVACA! SRBI BLOKIRANI NA GRANICI: Čekaju 11 sati da uđu iz dijaspore, kolone KILOMETARSKE!

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

19.12.2020

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj Srba je krenuo za novogodišnje praznike iz zapadne Evrope u Srbiju na odmor, iako se to možda nije očekivalo s obzirom na pandemiju korona virusa.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Prepostavlja se da je razlog velikih gužvi i odluke što su naši građani iz rasejanja krenuli put Srbije, jeste taj što je Vlada naše zemlje donela odluku da je obavezan PCR test za sve koji uđu u zemlju počevši od 20. decembra, te su putevi prebukirani.

Kako se saznaje, neki od naših građana ističu da se velika gužva najpre stvorila na granici između Austrije i Slovenije u nivou tunela Karavanke. Tu se, navodno, čekalo i do tri sata.

Možda još gora situacija je navodno na granici između Slovenije i Hrvatske. Kako javlja izvor koji se nalazi na granici, kolona duga oko devet kilometara uopšte ne pomera na ulazu u Hrvatsku.

Internet stranica "Svi Srbi iz Pariza" navodi da im se javila jedna srpska porodica koja živi u prestonici Francuske, te da oni čekaju čak 11 sati u tom delu, a kažu da su prešli tri kilometra za 11 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading