Goran Vesić tužio Mariniku Tepić: Đilasova portparolka će morati svoje laži da dokaže na sudu

Autor:

Vesti

19.12.2020

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesić najavio da će uskoro i sa Đilasom da se suoči pred sudom.

RepublikaFoto: Fejsbuk/printscreen
Goran Vesić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je danas da je predao tužbu sudu protiv portparolke Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.

Kako je obrazložio, za sve neistine koje je Marinika Tepić iznela u javnost imala je određen rok da ih dokaže i dokumentuje. Pošto se do juče ona nije javila Sekretarijatu za inspekcijske poslove i dokaže da saradnici Gorana Vesića vrše nelegalnu gradnju u Beogadu, slučaj se dalje nastavlja na sudu gde će utvrditi da li Tepićeve odgovaraju stvarnom stanju.

 

 

 

- Dakle, Marinika vidimo se na sudu. Tu ti je odavno mesto. Imaćeš lepo društvo Đilasovih plaćenika koje sam tužio - poručio je Goran Vesić na društvenoj mreži Fejsbuk.

 

 

 

On je dodao da mu je žao što u ovom trenutku na sudu nije i Dragan Đilas, ali je poručio da će biti prilike i za njega da dokaže svoje lažne tvrdnje koje izgovara o Goranu Vesiću. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading