Sekretarijat: Žao nam je što Tepić nije iskoristila svoje zakonsko pravo da nam podnese prijave

Autor:

Vesti

16.12.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski sekretarijat za inspekcijske poslove poziva građanku Mariniku Tepić da do petka dostavi tom sekretarijatu zvanične prijave za sve slučajeve koje je danas pominjala na pres konferenciji, izjavila je sekretarka tog sekretarijata Sonja Božović Podunavac.

RepublikaFoto: twitter.com/INFOSRB2
Marinika Tepić

Nju je na današnjoj konferenciji za štampu direktno, uz sekretara za poslove ozakonjenja Nemanju Stajića i njegovog brata Novaka, Tepić optužila da čine lanac koji omogućava nelegalnu gradnju u Beogradu.

- Žao nam je što Tepić nije iskoristila svoje zakonsko pravo da podnese prijave ovom Sekretarijatu. Prijavu nije morala da podnese pod svojom imenom. Mogla je to da učini i anonimno - navela je Podunavac u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Ona je ocenila današnje izlaganje Tepić kao "konfuzno", dodajući da nisu mogli da utvrde nijednu adresu, kao ni jedan dokaz za teške optužbe koje je iznela.

Zato Podunavac poziva Tepić da podnese prijave sa konkretnim dokazima.

- Gradski sekretarijat za inspekcijske poslove postupiće po ovim prijavama u najkraćem roku i kao i uvek obavestiti javnost o merama koje su preduzeli - navela je Podunavac.

Ona je rekla i da pozivaju Tepić da sarađuje sa gradom Beogradom i da pokuša, kako kaže, da svaku svoju dilemu reši u komunikaciji sa državom,.

- Iznošenje paušalnih optužbi podriva poverenje građana u inspekciju, što nije dobro za državu - poručila je Podunavac..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading