OVO NIJE POLITIKA, OVO JE ZA LEKARA SPECIJALISTU! Skandal u režiji Marinike Tepić: Navijač KORONE spremna na sve pa i na OVO! TEŠKO ZLO!

Autor: Republika

Vesti

09.12.2020

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dotakli dno!

RepublikaFoto: printscreen
Performans Marinike Tepić ispred kovid bolnice

Uzdanica Dragana Đilasa Marinika Tepić napravila je prvorazredan skadnal koji je gotovo nezabeležen na srpskoj političkoj sceni!

Ispred novoizgrađene kovid bolnice u Batajnici Tepićeva je održala politički performans koji će ostati upamćen u istoriji opozicionog političkog beščašća.

Kao vatreni navijač korone, Tepićeva je još jednom demonstrirala da ne preza ni od čega samo da bi se dokopala sitnog političkog poena, pa ni od toga da održava političke govorancije ispred novosagrađene bolnice u kojoj ima i pacijenata koji se bore za goli život.

Na ovaj skandal ukazao je i zamenik gradonačelnika Goran Vesić kada je na Fejsbuku napisao:

- Koliko zao i pun mržnje treba da budeš da dođeš ispred bolnice, koju je tvoja država izgradila za četiri meseca, pod prozore ljudi koji se bore za život kako bi sprovodila lični politički performans? Kakva osoba treba da budeš da navijaš za koronu i da se nadaš nesreći ne bi li te do dovelo na vlast? 

Očigledno, moraš da budeš Marinika Tepić. Jer nema druge osobe na političkoj sceni koja bi pristala da radi takve prljave ljudske i političke poslove - naveo je Vesić i dodao:

- Samo je nedostajalo da traži da se pacijenti isele iz bolnice kao što je tražila nekada od narkodilera da “iseli” novinara iz Pančeva. To što ona radi odavno nije politika. Da ne kažem neku težu reč, njeno ponašanje je za nekog lekara specijalistu - zaključio je Vesić.

Колико зао и пун мржње треба да будеш да дођеш испред болнице, коју је твоја држава изградила за четири месеца, под... Posted by Горан Весић on Tuesday, December 8, 2020

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ala

09.12.2020 08:12

Opozicija bi žrtvovala pola stanovnika Srbije samo da dođe na vlast..

Ala

09.12.2020 08:28

Tepic Rumunika i njena politika.