(VIDEO) NESTOROVIĆ JE MASON, SA NOVAKOM PRAVI SKRAĆENU JUGOSLAVIJU: Bizarna teorija srpskog novinara, tvrdi da je osnovana nova loža "Tesla"! ŠOK!

Autor: Republika

Vesti

03.12.2020

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višedecenijski novinar i kolumnista NIN Dragan Jovanović tvri da je bivši član Kriznog štaba Branimir Nestorović - mason!

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ/AP
Novak, Nestorović i Jovanović

- Nedavno je formirana masonska loža "Tesla" u Beogradu. U njoj su Dačić, Čeda Jovanović, Nestorović... Njen zadatak je treća, skraćena Jugoslavija, bez Slovenije i Hrvatske, a kralj ujedinitelj bio bi Novak Đoković. Znate kako se zove njegov pas? Tesla. Hoće da se privrži Tesli na taj način - naveo je Jovanović u intervjuu za Balkan info.

Šokantne tvrdnje Jovanovića

Tvrdnje o doktoru Nestoroviću kao masonu samo su deo šokantnih tvrdnji kontroverznog novinara.

On, pored ostalog, tvrdi i da je korona izmišljena, a da mitropolit Amfilohije nije umro od ovog ubitačnog virusa, nego da je izvršen atentat na njega. 

Govoreći o teniskim turnirima na kojima učestvuje naš slavni teniser, Jovanović je utvrdio da je teniski turnir "Adria tour" samo uvertira u stvaranju te nove Jugoslavije: 

- U intermecu kada je blokiran svetski tenis, Novak hoće turnir u Beogradu, Crnoj Gori i u Hrvatskoj u Zadri. TI turniri su bili kao kočići za temelj nove Jugoslavije u kojoj je on kralj ujedinitelj. To je neko pokvario. Da li su to pokvarile druge masonske lože ili duboka država... - izjavio je Jovanović, a pomenutu priču možete čuti na klipu ispod (1:17:50).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading