(FOTO) ZLATNA KAJLA, TRENERKA... NEMA VIŠE BELOG, DOŠAO JE ŽAKI: Luka Maksimović ima novi alter-ego, NEĆETE VEROVATI KAKO SADA IZGLEDA!

Autor: Republika

Vesti

01.12.2020

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok je blaga reč!

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Beli i Žaki

Luka Maksimović, predsednički kandidatat za izborima 2017. godine, kome su po ostvarenom rezultatu u leđa gledali takozvani ozbiljni političari (poput Vuka Jeremića ili Vojislava Šešelja), ponovo je u centru pažnje!

Doduše, ne više kao Beli, što je bio njegov nadimak tokom kamapnje 2017. godine, kada je na predsedničkim izborima bio trećeplasirani, sa 9.6% osvojenih glasova. 

Maksimovićev novi alter-ego je Žarko Parilović Žaki, a njegovo novo imaginarno zanimanje je šaner i preprodavac polovnih automobila.

I Lukin stajling u ulozi Žakija potpuno je drugačiji od onog kako smo navikli da vidimo Belog.

Zlatna kajla, trenerke, naočare za sunce... samo su neki od odevnih detalja koji sada krase Žakija, a moda koji zagovara neodoljivo podseća na stil oblačenja koji je u Srbiji bio aktuelan tokom devedesetih godina, naročito među pripadnicima žestokih momaka sa vrućeg beogradskog asfalta i njihovih sledbenika.

Da li će i Žaki okušati sreću na nekim narednim izborima, ostaje da se vidi.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Luka Maksimović kao Žarko Parilović Žaki

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading