VIDEO JE PRAVA SVINJARIJA! Kon još više besan posle odgledanog snimka!

Autor: Kurir, Republika

Vesti

01.12.2020

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemiolog i član kriznog štaba dr Predrag Kon kaže po drugi put ekskluzivno za Kurir da je pogledao monitirani snimak koji je podelio njegov dojučerašnji kolega iz kriznog štaba prof. dr Branimir Nestorović na svom Fejsbuk profilu na kome je dr Kona i prof. dr Tiodorovića ismejao, a video čak implicira i da oni sve rade kako bi vakcinisali narod protiv korone i uzeli pare i naziva ga "svinjarijom"!

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ/printscreen

- Pogledao sam ceo "video". Svinjarija - kazao je ugledni epidemiolog za Kurir.

Dr Kon je pre ovog rekao za Kurir da postupak Nestorovića govori o njemu i njegovoj duhovitosti.

-Nikada se nismo slagali u stavovima. U toku rada u Kriznom štabu nisam se javno konfrontirao sa njim jer smo bili u istom timu... Pretpostavljam da to smatra mojom slabošću... Istorijski sud o ponašanju u toku pandemije kao i detaljne rasprave doći ce tek kada sve prođe. Ja ih vrlo staloženo, čista srca, čekam vrlo spremno, ali i sa punom odgovornošću - kazao je dr Kon za Kurir i dodao da "deo sa mrtvačkim glavama nije video da ne može da komentariše".

 

 

Da podsetimo, kontroverzni prof. dr Branimir Nestorovic, pulmolog i donedavni član kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv kovida 19, podelio je na svom Fejsbuk profilu montirani snimak kojim se sprda sa svojim dojučerašnjim kolegama iz štaba, epidemiolozima dr Predragom Konom i prof. dr Branislavom Tiodorovicem. Neki su stekli utisak da ih je Nestorovic i indirektno optužio da pokušavaju da zarade novac na vakcinaciji stanovništva od kovida 19!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zoran

04.12.2020 21:05

Za divno cudo,vise verujem Nestorovicu,za razliku od Drkona kome ne verujem nista.