Iz lošeg u katastrofu: Borko Stefanović optužuje Srbiju zbog proterivanja ambasadora

Autor: Informer, Republika

Vesti

28.11.2020

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov mali od palube Borko Stafanović večeras je i definitivno dokazao da je za njega dobro samo ono što je za Srbiju loše!

Borko Stefanović

Stefanović je optužio Srbiju za to što je Crna Gora proterala našeg ambasadora iz Podgorice!?! Ovaj  đilasovac napao je najstrašnije Srbiju samo što je povukla recipročni potez i na proterivanje srpskog ambasadora iz Crne Gore odgovorila proterivanjem crnogorskog iz Beograda! 

Po Stefanovićevoj hejterskoj, bolesnoj logici nije kriva vlast u Podgorici koja je ambasdora Vladimira Božovića proterala samo zato što je rekao da je Podgorička skupština iz 1918. bila odraz narodnih težnji za ujedinjenjem!?! 

 

Izvinite, a šta je tu laž, a kako je ta rečenica bilo koga uvredila ili na bilo koji način ugrozila državnost Crne Gore?!?

Ali, po Borku i njegovom Đilasu, kriva je jedino Srbija i to samo zato što je na nasilni akt Podgorice odreagovala u skladu sa diplomatskim pravilima!?!

Srbiju, pritom, napadaju Borko i Đilas koji su, da se podsetimo, 2008. proterali ambasadora Crne Gore iz Beograda zbog priznanja Kosova, a da to nisu smeli da urade sa ambasadorom neke druge moćnije evropske ili svetske države!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading