Oglasio se i Andrija Mandić povodom proterivanja našeg ambasadora: Ovo pokazuje stepen očajanja u kome se nalazi odlazeći režim

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.11.2020

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Mandić kaže da odluka o proterivanju ambasadora Srbije iz Crne Gore pokazuje "stepen očajanja u kome se nalazi odlažeći režim" Mila Ðukanovića..

RepublikaFoto: Tanjug
Andrija Mandić

Mandić je izjavio Tanjugu da je ambasador Vladimir Božović juče izrekao onu istorijsku istinu kojom se ponosi srpski narod u Crnoj Gori.

To, ističe Mandić, treba da mu služi na čast, jer da je nešto drugo rekao, i to vreme i dogadaje drugačije ocenio, zamerio bi mu njegov narod.

- Ovakav odnos odlazećeg režima nije samo odnos prema Srbiji nego prvenstveno prema srpskom narodu u Crnoj Gori. Upravo su naši preci organizovali Veliku skupštinu srpskog naroda 1918. godine i ujedinili Crnu Goru i Srbiju. To njima služi na čast, a nama na ponos - naveo je Mandić.

 

Crnogorsko MInistarstvo spoljnih poslova saopštio je ranije da je ambasador Srbije u Crnoj Gori proglašen personom non grata i da je od njega zatraženo da napusti zemlju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading