DOSKORAŠNJI SARADNICI SAD UDARAJU JEDAN PO DRUGOM: Đilas i Zelenović ušli u rat do istrebljenja?!

Autor:

Vesti

28.11.2020

05:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, lider Udružene opozicije Srbije (UOS), čisti sve za koje misli da bi mu se mogli naći na putu. Ovog puta na meti se našao njegov dojučerašnji saborac Nebojša Zelenović.

Foto: ST/N. MANDIĆ/N. PANČIĆ
Dragan Đilas/Nebojša Zelenović

S bivšim gradonačelnikom Šapca, koji u tom gradu nije ostao upamćen po dobrom, Đilas je na ratnoj nozi još od trenutka kada je ovaj odlučio da prekrši odluku o bojkotu i izađe na lokalne izbore, na kojima je potom neslavno prošao.

Đilas je Zelenovića napao preko portala Direktno, koji drži pod svojom kontrolom. U tekstu koji je plasiran kao udarni tvrdi se da će Zelenović da se kandiduje za gradonačelnika Beograda.

- Nebojša Zelenović je idealan građanski kandidat za gradonačelnika i to ni manje ni više nego glavnog grada, u kom za svojih 40 i nešto godina nikada nije ni živeo - piše u tekstu na portalu.

Autor zatim otkriva i da bi Zelenović to izveo tako što bi fiktivno prijavio boravak u Beogradu jer je uslov da neko bude gradonačelnik glavnog grada da živi na njegovoj teritoriji.

 

 

 

Nekoliko sati kasnije Zelenović je demantovao ove tvrdnje, nazivajući ih lažima i podmetačinama.

Inače, rat u opoziciji bukti odavno, a Nebojša Bakarec, narodni poslanik SNS, kaže da klupko njihovih međusobnih svađa niko više ne može da razmrsi i pohvata. Moguće je, kaže on, sve, i da portal laže i da Zelenović zaista planira da se kandiduje za gradonačelnika Beograda.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Nebojša Bakarec

- To je da bi mogao da krade, kao što je pokrao Šabac. S druge strane, Đilas je toliki ego manijak i tiranin da ne treba ni da pomišlja da se kandiduje za gradonačelnika. On rastura opoziciju jer ima novca, baš kao što je rasturio DS. Ako dođeš, poljubiš mu ruku i budeš poslušan, možda te i pusti da se kandiduješ za nešto. Služi se svim i svačim da sve koji mu se suprotstavljaju skloni iz politike - navodi Bakarec.

Naš sagovornik, konačno, konstatuje da su obojica aktera ove priče i te kako kompromitovana. 

Probao da ga izblamira kroz "Žigosane u reketu"

Popularna serija "Žigosani u reketu", čiji je tvorac Dragan Bjelogrlić, a emituje se na TV Nova S Dragana Šolaka, takođe je poslužila Đilasu za obračun sa Nebojšom Zelenovićem. Tako se, kao jedan od aktera, pojavljuje propali političar Nebojša. Čini se da je sve u vezi sa tim likom u seriji inspirisano nekadašnjim gradonačelnikom Šapca, budući da Nebojša u seriji propada na izborima. Ulogu političara Nebojše Tatića tumači poznati srpski glumac Danijel Sič.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading