Premijerka pohvalila srpske građevinske kompanije: Monumentalnim projektima su dale domaći zadatak svim stranim firmama!

Autor:

Vesti

26.11.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić izrazila je zahvalnost kompaniji "Konkord Vest" na izvođenju radova na naučno-tehnološkom parku u Nišu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

- Posebno mi je drago što ovako velike stvari, ovako uspešne, zaista monumentalne, projekte izvode domaće kompanije i što su zaista, čini mi se, i svim stranim kompanijama dale domaći zadatak kako se to radi i kako se u najtežim okolnostima poštuju rokovi i kako zaista možemo da dođemo do toga da više ne kasnimo u našim projektima - rekla je premijerka i dodala da su "bili pravi partneri".

Ona navodi da se nada i raduje budućoj saradnji na sličnim projektima. Premijerka poručuje da je Vlada Srbije učinila sve što je u njihovoj mogućnosti i da je sada sve na "Konkord Vestu".

- Sigurna sam da ćete ne samo ispuniti očekivanja nego ih i prevazići, pre svega na radost i korist mladih ljudi u Nišu, i u ovom delu Srbije - zaključila je Brnabićka i još jednom iskazala zahvalnost ovoj kompaniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading