NOVA AFERA DRAGANA ĐILASA: Pokrao RTS tajkunskim malverzacijama

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.11.2020

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Srpske napredne stranke Nebojša Bakarec zatražio je danas obaveštenje od MUP-a i Tužilaštva za organizovani kriminal o toku istrage koja se od prošle godine vodi protiv Dragana Ðilasa i saradnike zbog sumnje da su oštetili RTS za 668 miliona dinara.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Bakarec je u danu za postavaljanje poslaničkih pitanja rekao da je prethodni ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prošle godine potvrdio da se protiv Ðilasa vodi istraga zbog sumnje da je umešan u "pljačku" RTS-a.

- Saopšteno je da postoji osnovana sumnja da sy Ðilas i njegovi direktori u ''Dajrekt mediji'' zajedno sa delom rukovodstva RTS-a učestvovali u ozbiljoj korupciji u vezi sa kupovinom i prodajom reklamnih sekundi različitih TV emisija, pod uslovima koji nisu predviđeni zakonom - rekao je Bakarec.


Bakarec je takođe primetio da je bilo pitanja zbog čega je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio na sahrani patrijarha Irineja i odgovorio da je to "zbog toga što je Vučić najbolji predsednik i ponos Srbije".

- Pitali su me zašto je Vučić kritikovao Borisa Tadića kada je govorio 2010.godine na sahrani patrijarha Pavla? Pa, zato što je Tadić najgori predsednik u istoriji Srbije - konstatovao je Bakarec.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vule

05.12.2020 01:56

Sta ste svi ustali protiv Djilasa covek krao, krade. Kradi te i vi ko vas brani. Vi hocete da budete posteni i sad vam je Djilas kriv Covek nije ubio nikog posteno krade postavio svoje ljude svuda i u tuzilastvu. I kako covek da ne krade sve je pripremio, Ja bih njega poslao da se leci covek je oboleo od bolesti koja se zove "kradja " Valjda ste svi upoznati sa tom bolescu. Kao onaj sto oboli od kockanja, ili pijanstva Treba da razlikujemo takve stvari. I da zatrazimo pomoc Lekara Specijaliste za tu vrstu bolesti. I sve ce biti u redu.