NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU PATRIJARHA IRINEJA: Starešina hrama Svetog Save objasnio kako napreduje lečenje

Autor: Republika

Vesti

18.11.2020

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irinej, koji je zbog koronavirusa na lečenju u Vojnoj bolnici Karaburma, sve je bolje i bolje.

RepublikaFoto: Tanjug
Patrijarh Irinej

To kaže vladika Stefan Šarić, vikarni episkop patrijarha i starešina Hrama Svetog Save, koji dodaje da patrijarha čeka drugo testiranje, i da će uskoro biti i otpušten iz bolnice.

- Stanje patrijarha je odlično. Čekamo kada će biti drugo testiranje, na kom će se videti da je negativan i da može napokon da ide kući. Kada izađe, definitivno će imati motiv da se pokaže u najboljem svetlu i da je uspešno prebrodio bolest. Inače, patrijarh prati i vesti, redovno čita novine i dok je u bolnici - kaže vladika Šarić.

Saopštenjem se juče oglasila i SPC. Kako su naveli, konzilijum lekara je, posle uvida u opšte stanje i dosadašnji tok lečenja patrijarha Irineja, zaključio da su dosad sprovedene mere lečenja dovele do stabilizacije hronične srčane slabosti i da je u ovom trenutku zdravstveno stanje patrijarha stabilno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading