PAZITE ŠTA RADITE! Policija izlazi na ulice u velikom broju, Vulin objasnio i zašto

Autor: Tanjug,Republika

Vesti

17.11.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da će policija večeras, kada stupaju na snagu nove mere za suzbijanje korona virusa, biti na ulicama u nešto većem broju i bliže prostorima gde eventualno može da se krši javni red i mir.

RepublikaFoto: MUP

- Naravno da ćemo obezbediti sigurnost za svakoga - rekao je Vulin za RTS.

On je naveo da će policija biti tu ukoliko se neko suprotstavi komunalnoj miliciji, kao i da će upozoravati nesavesne građane da moraju da poštuju zakon koji je isti za sve.


Vulin je rekao da je čelo MUP došao da bi nastavio borbu s kriminalom i da posebno pojača borbu protiv organizovanog kriminala.

Fokus će biti na uličnom kriminalu, pedofiliji, džeparošima i svemu onome što ometa svakodnevni život građana


Komentarišući navode predsednika Aleksandra Vučića o borbi protiv mafije, Vulin je rekao da predsednik ništa ne govori slučajno i da je on hrabar čovek koji je, time što je to rekao, stavio sebe i svoju porodicu kao prve mete.

Govoreći o mafijaškim obračunima u Beogradu, rekao je da su u pitanju dva velika klana, škaljarski i kavački, koji raspolažu velikim količinama novca i da je brutalnost i surovost s kojom se suočavaju "filmska".

 
- Na nama je da se borimo sa gotovo svim resursima, molim građane da nas podrže u tome i da budu uz nas - rekao je ministar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading