Selaković sredio: Do kraja godine nam ONA dolazi u Beograd!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.11.2020

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spolnih poslova Nikola Selaković razgovarao je danas telefonom sa ministarkom Ujedinjenog Kraljevstva za evropsko susedstvo i Amerike u Ministarstvu za inostrane poslove, Komonvelt i razvoj Vendi Morton.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Nikola Selaković

Ministar Selaković je, u otvorenom razgovoru o nizu tema od značaja za bilateralne odnose Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva, pozvao ministarku Morton da do kraja godine poseti Beograd.

Šef srpske diplomatije je izrazio očekivanje da će bilateralni politički dijalog Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva dobiti na dinamici nakon „bregzita“ i stabilizacije situacije u vezi sa pandemijom Kovid-19.


Srbija je, kako je poručio ministar Selaković, zainteresovana za intenziviranje političkog dijaloga i razmenu poseta na visokom nivou, kako bi bilateralni odnosi dve zemlje bili što bolji, a saradnja na svim poljima od zajedničkog interesa bila unapređena u duhu prijateljstva i uzajamnog poverenja.

Ministar Selaković je istakao da postoje veliki neiskorišćeni potencijali i za unapređenje ekonomskih odnosa, rast trgovinske razmene i investicija UK u Srbiji, saopštilo je MSP.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading