TOTALNA ŠIZOFRENIJA: Evo šta Aleksandar Šapić kaže o izjavi Radojičića o kojoj svi bruje

Autor: b92, Republika

Vesti

09.11.2020

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić kaže, povodom kritika opozicije zbog mera protiv koronavirusa, da se čini da je postalo popularno ismevati sve.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Šapić, koji je i lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) dodao je da je takvo kritikovanje naročito lako kada ste opozicija.

Šapić je na televiziji Pink rekao da mu, međutim, nije jasno kako opozicija ne razmišlja o tome da će možda jednog dana doći na vlast i morati da radi na onome što sada ismeva.

- Recimo, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je rekao da, kada bi muzika bila tiša, ljudi bi tiše i razgovarali, pa bi bilo manje i prenosa infekcije i ta izjava je logična. Ipak, ta izjava se ismeva. Najlakše je zatvoriti sve, ali šta onda? Neko će se i tada buniti - vlasnici lokala, pre svega. Dakle, treba naći meru, balans, iako nije lako, posebno jer se suočavamo sa nepoznatim virusom - kaže Šapić.

Kada je reč kritikama na račun sporazumu Beograda i Prištine Vašingtonu i odnosa predsednika Srbije Aleksandra Vučića prema izborima u SAD, Šapić kaže "da je zgrožen" i da "ulazimo u potpunu šizofreniju".

RepublikaFoto: Tanjug

- Vučić tamo nije bio u diskoteci, već u Ovalnoj sobi, na mestu na kojem su verovatno sva zla krenula pre 30 godina i na mestu gde je ukazano poštovanje Srbiji i gde je pokazano da se i Srbija nešto pita. To sam podržao i sigurno je da smo bili za Trampa jer je politika SAD za vreme njegove administracije bila korektna prema Srbiji. Imamo pravo da se borimo za sebe i naopako bi bilo da predsednik Srbije ne navija za interese svoje zemlje. Ne znamo kakav će biti Bajden, a možda bude još korektniji od Trampa - kaže Šapić.

 

 

Svaki predsednik, kako je dodao, mora da se prilagođava svetskoj politici, štiteći interese svoje zemlje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading