OPASNO: MARINIKA TEPIĆ OVOG PUTA PREVAZIŠLA SAMU SEBE! Priziva napad u Srbiji da bi optužila Vučića

Autor:

Vesti

04.11.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikli smo na njene opasne poruke, međutim, potpredsednica Đilasovog SSP Marinika Tepić ovog puta je prevazišla samu sebe. Na Tviter nalogu postavila je poruku u kojoj maltene priziva da se u Srbiji dogodi teroristički napad poput onog u Beču, samo da bi za to mogla da optuži predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marinika Tepić

- Da li je Mohamed Dahlan i dalje naš počasni državljanin ili će se najtraženijem beguncu na poternicama Palestine i Turske oduzeti pasoš? Da li posle masakra u Beču i mi da strahujemo zbog Vučićevih kombinacija? Sporazuma o migrantima s Austrijom. Premeštaja ambasade u Jerusalim - napisala je Tepićeva.

Ovo je još jedan pokušaj Marinike Tepić da bude u centru pažnje, smatra Nemanja Starović iz Centra za društvenu stabilnost.

 

 

 

- Imajući u vidu sve objektivne, merljive pokazatelje, Srbija je jedna od najbezbednijih država u Evropi. Čak i u najgore vreme, srpske bezbednosne službe su imale izvanredan učinak u sprečavanju svake terorističke pretnje - kaže Starović.

Orlić: Ovo je nastavak kampanje protiv države Srbije

Naš sagovornik smatra da je ovakva zamena teza Marinike Tepić vredna žaljenja:

- Ne postoji nijedan podatak koji bi doveo u vezu našu državu sa teroristima, a svaki pokušaj da se, uprkos nedostatku činjenica, to ipak učini predstavlja krajnje nečastan i žaljenja vredan poduhvat.

Vladimir Orlić, poslanik SNS, ovo vidi kao nastavak kampanje protiv države Srbije.

Starović: Krajnje nečastan i žaljenja vredan poduhvat

- Očigledna je želja tajkunskih satrapa da se dogodi bilo kakva nesreća u Srbiji kako bi se nastavila njihova bezočna kampanja protiv sopstvene države - konstatuje Orlić i dodaje:

- U toj kampanji osnovni izvori navodnih informacija su im Milovan Brkić i portali Muslimanske braće, najbliži saradnici obaveštajna kanalizacija, a metod rada otvorena ksenofobija i antimigrantske parole. 

 

 

 

Laži o poternici

Zbog ranijih netačnih tvrdnji Marinike Tepić da se Dahlan nalazi na poternici Interpola oglašavalo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova. Tada su jasno demantovane laži Tepićeve, koje su ocenjene kao zlonamerne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading