ANA BRNABIĆ O PROZIVKAMA: Nemam problem što me zovu fikus!

Autor: Republika

Vesti

04.11.2020

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kaže da se ne stidi što je nov kabinet sastavljala zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, nego da se time ponosi i poručila da sa Vučućem i ona i ministri rade kao jedan tim.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP

Ona je rekla da nema problem sa sujetom, niti sa tim da je zovu "fikus" dok god Srbija napreduje, dok rastu plate i penzije i smanjuje se nezaposlenost.

Naglasila je da je Srbija zemlja pobednik u ekonomiji, uprkos krizi izazvanoj pandemijom korona virusa.

 

Zdravstvenim radnicima do kraja godine po 10.000 

Zdravstveni radnici dobiće do kraja godine jednokratnu nagradu od 10.000 dinara, izjavila je jutros premijerka Ana Brnabić.

- Pored ogromnih vanrednih troškova koje smo imali, mi smo tokom smo ove godine povećali plate svim zdravstvenim radnicima za 10 odsto i sada ćemo im do kraja godine dati i nagradu od 10.000 dinara rekla je Brnabić.

 

- Kako god da me neki zovu, važno je da napredujemo - poručila je Brnabić.

 

 Do kraja godine rezultati u borbi protiv mafije

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je imala pojedinačne sastanke sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem i ministarkom pravde Majom Popović u vezi sa borbom protiv mafije, kao i da će se rezultati te borbe videti do kraja godine.

- U subotu sam imala sastanak sa ministarkom pravde, juče sa predsednikom. Na najozbiljniji način se radi na tome - rekla je Brnabić.
 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading