MRKONJIĆ STAO U ODBRANU BAJATOVIĆA: Zorana prolazi na bezobrazluk! Mihajlovićeva: Kod njega je dozvole izdavala sekretarica!

Autor: Sofija AĆIMOVIĆ

Vesti

03.11.2020

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezobrazlukom u društvu ne bi trebalo ništa da može da se postigne, ali bezobrazluk Zorane Mihajlović izgleda veoma lepo prolazi. Ipak, Dule (Dušan Bajatović, prim, aut.), koji je sjajan dečko, znaće da se izbori s njom...

RepublikaFoto: Tanjug
Milutin Mrkonjić

Ovako bivši ministar Saobraćaja i počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić komentariše sukob partijskog kolege, direktora "Srbijagasa", sa ministarkom koja je pre nekoliko dana preuzela resor energetike.

Kada se javio na naš poziv, Mrkonjić nije bio voljan da komentariše to što je Mihajlovićeva u subotu izbacila Bajatovića sa sastanka. Ipak, kratko se osvrnuo na incident koji je, kako smo već pisali, ministarka očigledno unapred režirala da bi ponizila direktora "Srbijagasa", s kojim je odranije u sukobu.

RepublikaFoto: Tanjug
Dušan Bajatović

- Pa šta ja imam tu da komentarišem. To mene ne interesuje, ja sam s tom ženom imao problema i neću da razgovaram o tome. Neću da ulazim u to, tu ženu ne znam, neka se predsednik Vlade bavi time. Dule je odličan dečko, sjajan inženjer, odličan direktor i sam zna kako će da se izbori s njom. Bezobrazlukom ne može ništa da se postigne u društvu, ali ona izgleda prolazi dobro. Dule je sposoban sam sebe da brani, ne treba mu moja pomoć. Neću da ispadne da sada ja pričam kada sam imao nekih problema s njom. Sada ih nemam, mada izgleda da ona ima najviše problema sama sa sobom - rekao je Mrkonjić.

Podsetimo, Srpski telegraf objavio je u ponedeljak šest dokaza da je ministarka unapred pripremila igranku za Bajatovića, kog je izbacila sa sastanka zato što nije poveo saradnike, iako je on jasno obrazložio da su ili službeno odsutni ili u izolaciji zbog koronavirusa. Između ostalog, da se radi o nameštaljci, pokazuje i činjenica da su foto-reporteri spremno čekali ispred sale da slikaju kako izlazi Bajatović.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ivica Dačić

Dačić u misiji pomirenja

Lider socijalista i šef parlamenta Ivica Dačić za naš list je o svemu što se dešavalo govorio u odmerenom tonu:

- Nema razloga da postoji zla krv u odnosima Zorane Mihajlović i Dušana Bajatovića. Vlada je tek formirana i Zoka i Dule su na početku novog ciklusa saradnje. Nema potrebe za skandalima i incidentima. Bajatović je na čelu "Srbijagasa" godinama. On taj posao drži u malom prstu. Koje god pitanje ili zadatak da je ministarka imala, Dule je, siguran sam, spreman da i bez saradnika odgovori na njih. Ozbiljno radi taj posao.

Srpski telegraf pozvao je juče i Mihajlovićevu, ne bismo li dobili komentar na Mrkonjićeve reči. Kada je čula šta je rekao bivši ministar, koji je ranije vodio resor kojim je ona upravljala u prethodne četiri godine, žestoko je uzvratila.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

- Moja biografija je odgovor svima koji sumnjaju u moje znanje i obrazovanje, a tu su nadasve i rezultati. Pomenuti gospodin je ostavio iza sebe "pre roka" veliko ništa, a iza mene novi ministar je dobio uređeno ministarstvo, sa puno kilometara puteva, pruga... Pomenuti ministar je ostavio ministarstvo gde su se dozvole za teretni saobraćaj dobijale kod njegove sekretarice - prijateljice, da ne navodim ime, a danas je to najuređenija oblast koja je pobrojala sve moguće nagrade. On je napravio put od gline Ub-Lajkovac, je l' to bilo neznanje ili neki drugi poslovi, za to je dobio krivičnu prijavu i cela Srbija to zna. Tako da sam ja veoma srećna svaki put kad Mrkonjić ima nešto da kaže loše o meni. To je ozbiljan kompliment. Na kraju, bez obzira na sve, želim i njemu i svima samo dobro zdravlje - odbrusila je ministarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suri

03.11.2020 20:13

Pa kako dodje tako i prodje, Bajatovic je los direktor i to mesto mu sluzi za bogacenje licno i finansiranje vrha SPS-a.