ZELENOVIĆ ODBIJA DA SE SKLONI IZ POLITIKE: Koristi kosovsko pitanje za povratak

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

02.11.2020

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu smatra da je licemerno što Nebojša Zelenović poziva na razgovore o rešavanju pitanja Kosova i Metohije, a pre tri godine, kako navode, odbio je učešće u unutrašnjem dijalogu koji je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Zelenović

- Jedini motiv Zelenovićevog najnovijeg medijskog istupa je da kroz zloupotrebu kosovskometohijskog pitanja pokuša da se vrati na političku scenu. U najnovijoj izjavi za prištinske medije ovaj šabački političar ne štedi pohvale na račun Avdulaha Hotija, premijera privremenih pokrajinskih vlasti - navodi u saopštenju za medije SNS Šapca.

Zelenović, kako navode, hvali Hotija jer je poslanicima "prepričavao" detalje razgovora u Vašingtonu, a kritikuje vlasti u Beogradu što to isto nisu uradili i u Centralnoj Srbiji.


- Pitamo se, gospodine Zelenoviću, da li je za Vas demokratija i otvorenost prepričavanje važnih sporazuma? Mi tako ne mislimo. Istog trenutka kada je potpisan Vašingtonski sporazum, delegacija iz Beograda je kompletan dokument fotografisala i dala medijima kako bi se građani Srbije upoznali sa tim šta je u Vašingtonu potpisano - navode u saopštenju iz SNS Šapca i poručuju:

- Mi ne filtriramo, ne cenzurišemo, ne prepričavamo. I to je razlog zašto građani Srbije veruju Srpskoj naprednoj stranci i zašto predsednik Aleksandar Vučić uživa ogromno poverenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading