NAJMLAĐI POTPREDSEDNIK SKUPŠTINE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Hejteri, za oca bih glasao s obe ruke!

Autor:

Vesti

31.10.2020

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Krkobabić je najmlađi izdanak porodice koja je dala značajne političare, a i on kreće njihovim stopama, kao poslanik Skupštine Srbije.

RepublikaFoto: eStock
Stefan Krkobabić

* Kako se osećate kao najmlađi potpredsednik parlamenta?

- Ponosim se time i činjenicom da sam nosilac funkcije najvišeg predstavničkog tela u Srbiji. Svestan sam da deo javnosti već duže vreme zamera nepotizam, ali ja bih voleo da ljudi ne slušaju izlizanu priču o dinastiji Krkobabić, nego da cene rezultate i rad. Mog oca redovno napadaju zbog toga, a s druge strane, manje se vrednuju stvari koje je postigao, od borbe za penzionere do zadruga i brige za selo. Naravno da je ovo postigao, pre svega, zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji ima viziju moderne jake i stabilne Srbije i o čemu najbolje svedoče svi dosadašnji rezultati, ekonomija, rast plata i penzija, izgradnja bolnica, puteva...

* Kako komentarišete pisanje pojedinih medija da niste podržali izbor oca Milana Krkobabića za ministra?

- Za ovih 12 godina svakakve neistine i laži su pisali o meni, samo još nisu napisali da imam treću nogu, ali i očekujem i da mi ona izraste u narednom periodu. Šalu na stranu, svi su znali i bili obavešteni da sam službeno odsutan, ali to im nije smetalo da brutalno spinuju. No, hejterima mogu da poručim da bih za oca glasao sa dve ruke.

U PUPS od malih nogu

- U Partiji ujedinjenih penzionera sam od malih nogu. Maltene sam odrastao i sazrevao uz dedu Jovana i oca Milana i sve saborce iz stranke. Dosta sam od svih njih naučio - šta je predan rad, čast i poštenje. Sad je vreme da i ja njima pomognem u borbi za naše ideale.

Inače, kada sam ušao u politiku, prihvatio sam kao logično da budem meta raznih kritika, pa se zbog toga nisam uzrujao ni na ove natpise. Mnogo više bih se nervirao da sam ukrao milione, pa da to mediji otkriju. Ali kao što svi znaju, Krkobabići nisu zloupotrebili ni jedan dinar iz budžeta i nemaju nikakvu aferu iz sebe, osim ovih izmišljenih. U suštini, razlog cele ove konstrukcije jeste da se napadne PUPS i lider stranke jer nekome smeta što uživa stabilno poverenje glasača i što se nikad nisu otimali za funkcije, kao neki.

 

* Gde sebe vidite u budućnosti, kao političara?

- Sebe lično vidim na onim mestima gde isključivo mogu da pomognem proleterima, poljoprivrednicima i penzionerima, bavio se politikom ili ne. Sad mi je najbitnije da se posvetim ovom poslu, da unesem novu energiju u parlament, da dam svoj doprinos u borbi za ideje koje propagiraju PUPS i Aleksandar Vučić.

Najviše bih voleo da doprinesem da se jaz između mladih i starih smanji, da se vrati međusobna solidarnost i da omladina ima više poštovanja prema najstarijim sugrađanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading