OGLASILA SE MITROPOLIJA: Amfilohijevo stanje nepromenjeno!

Autor: Republika

Vesti

29.10.2020

22:17 >> 22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije nije preminuo kako su to preneli pojedini mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/Krsto Popović
Mitropolit Amfilohije

- Povodom dezinformacija koje se pojavljuju u vezi sa zdravstvenim stanjem Mitropolita Amfilohija obavještavamo javnost da je u odnosu na današnji izvještaj nepromijenjeno. Problem koji je napravio pneumomediostinum – vazduh u sredogruđu je pod nadzorom ljekarskog tima koji od samog početka bolesti Visokopreosvećenog Mitropolita Amfilohija se brine o njegovom oporavku - navodi se u saopštenju Mitropolije.

Ranije su neki mediji u Srbiji saopštili da je mitropolit preminuo.

Podsetimo, mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije priključen je tokom dana na invazivni respirator, usled pogoršanja zdravstvenog stanja.

Nikola Marojević, sveštenik crkve Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću potvrdio je da je mitropolit Amfilohije u teškom stanju i da se bori za život.

RepublikaFoto: youtube.com/Goli Zivot TV HAPPY

Velibor Džomić: Neistina da je mitropolit umro

- Mitropolit Amfilohije nije preminuo, to su neistine - rekao je za Nova.rs Velibor Džomić, podgorički paroh.

Naime, Džomić je za naš portal rekao da je vest koju su pojedini mediji pustili – laž.

- Naš monah je pored njega i nije istina da je mitropolit preminuo. Imamo grupu i stalno se čujemo oko njegovog stanja, tako da je laž da nas je mitropolit napustio - rekao je Velibor Džomić za Nova.rs.

Povodom dezinformacija koje se pojavljuju u vezi sa zdravstvenim stanjem Mitropolita Amfilohija, oglasila se i Mitropolija na svom sajtu:

 

 

 

Božović: Ceo srpski narod da se pomoli za mitropolita

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Ambasador Srbije u Crnoj Gori, Vladimir Božović, potvrdio je večeras da je mitrololit Amfilohije u teškom stanju i istovremeno demantovao dezinformaciju da je preminuo.

- Pratimo zdravstveno stanje mitropolita i pozivam ceo srpski narod da se pomoli za njega i da mu snage da dobije ovu veliku bitku - rekao je Božović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading