Srpska liga: Stefanović najbolje rešenje za srpskog ministra odbrane

Autor:

Vesti

29.10.2020

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska liga (SL) podržava izbor Nebojše Stefanovića za novog ministra odbrane Srbije, jer će se nastaviti razvoj srpske vojne industrije i modernizovanje Vojske Srbije, upravo po principu dobre strategije koju je ministar Stefanović primenio dok je bio na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Koordinatora svih službi bezbednosti Srbije – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL), dodajući da će to iskustvo ministra Stefanovića u velikoj meri pomoći da reši sve bezbednosne, ali i druge buduće izazove koji se budu našli pred državom i vojskom.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

Najbolja preporuka za obavljanje ove značajne i odgovorne funkcije upravo su rezultati koje je ministar Stefanović postigao dok je obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova,  a samo neki od njih su postizanje odlične međunarodne saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i terorizma, smanjenje stope kriminaliteta,  usavršavanje pripadnika policijskih snaga, nabavka nove opreme i vozila, poboljšanje životnog standarda policajaca, ali i njihovog imidža u javanosti, što je uticalo na vidno povećanje poverenja građana u srpsku policiju. Posebno želim da naglasim da je međunarodni ugled ministra Stefanovića direktno uticao da se spreči pristupanje lažne države Kosovo u Interpol – zaključuje Đurđev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading