Šapić: Nisam sa Vučićem razgovarao o beogradskim izborima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.10.2020

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider koalicije SPAS Aleksandar Šapić izjavio je večeras da sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o predstojećim beogradskim izborima, o čemu, inače, špekulišu mediji, kao navodnom razlogu što je SPAS pozvan u vladu.

RepublikaFoto: Tanjug
Šapić

"Da li mu trebam kao podrška ne znam, neću da kažem da razgovora neće biti, ali ni da će ih biti. Nismo o tome razgovarali, videćemo", rekao je Šapić u Utisku nedelje govoreći o narednim izborima.

Prema njegovim rečima, SNS je i nakon ovih izbora mogao bez Spasa, kao i da je na Novom Beogradu mogao da formira koaliciju sa SPS-om, budući da SPAS nije imao dovoljno glasova da vlada sam.


Upitan kakva je šansa da Goran Vesić dobije beogradske izbore, Šapić je rekao da je ista priča bila i 2018. ali da je SNS tada ubedljivo dobila izbore i dodao da neće da komentariše da li je Vesić dobar zamenik gradonačelnika.

Govoreći o nedostatku dijaloga među učesnicima političke scene Srbije, on je kazao da se nada "da ćemo bez obzira na sve različitosti moći da razgovaramo bez mešanja stranaca".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading