ONA ĆE DELITI PRAVDU U SRBIJI: Evo ko je Maja Popović, od đaka generacije u Španiji do visoke pozicije u BIA

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.10.2020

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među ženama koje će činiti polovinu kabineta Ane Brnabić biće i pravnica Maja Popović, bivši sudija, koja će na ministarsku funkciju doći sa mesta savetnika direktora BIA Bratislava Gašića.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sudnica (Ilustracija)

Popović je bila i šefica kabineta prvog čoveka agencije Aleksandra Ðorđevića.

Na novoj funkciji zameniće dosadašnju ministarku Nelu Kuburović.

Maja Popović je osnovno obrazovanje stekla u Beogradu, a srednju školu završila u Španiji u statusu đaka generacije - na englekom koledžu "Baleares international school" gde se nastava održavala na španskom i engleskom jeziku.

Pravni fakultet u Beogradu upisla je 1989. godine i isti završava u roku u svojoj 21. godini. Te godine je bila najmlađi svršeni student na Pravnom fakultetu u Beogradu. Posle položenog pravosudnog, znanje usavršava na Pravnom fakultetu u Novom Sadu sa prosečnom ocenom 9.80 gde stiče stručno zvanje diplomirani pravnik master.

Tokom službe u BIA, radila je u Upravi za međunarodnu saradnju, Upravi za ljudske resurse, sistemsko pravne, imovinske i stambene poslove, da bi potom bila i šef kabineta direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading