(VIDEO) Palma: Preležao sam koronu za 40 minuta, dosta sa plašenjem naroda

Autor:

Vesti

22.10.2020

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Dragan Marković Palma rekao je danas u Skupštini Srbije da je imao koronu koju je preležao za 40 minuta, ali da to nigde nije hteo da publikuje.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Dragan Marković Palma u Skupštini

- Ja sam imao koronu 40 minuta, moja supruga i moj sin. Kako je trajala 40 minuta? Ja sam imao temperaturu 40 minuta, posle toga ništa. Nisam publikovao jer ja nisam za to da političari imaju dupli imunitet. Da imate onaj imunitet što se zove pasoš i zdravstveni imunitet - rekao je Palma.

On je dodao i da u narednom periodu mora da se manje plaši narod.

 

- Ukoliko se nastavi ovako, da se svaki dan po 5 sati priča umro Pera, Mika, Žika, ujutru kada ustanete prvo pipate ženu za čelo, ukoliko imate ženu, pa decu itd. Pre neki dan sam sat i četrdeset minuta gledao konferenciju nekih lekara. Ja nemam ništa protiv njih, hvala im na tome. Ali, sat i četrdeset minuta, ja mogu da vam garantujem da moja majka koja je 38. godište može pola sata da vam priča o tome - rekao je on.

 

 

 

- Poruka je da moramo da nosimo maske, ali život mora da ide dalje ljudi - zaključio je Dragan Marković u svom obraćanju narodnim poslanicima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading