Marić je informaciju Srpskog telegrafa "testirao" na Ani Brnabić: Ona je napravila gest koji mnogo otkriva

Autor:

Vesti

21.10.2020

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski Telegraf je jedini od svih medija objavio sastav ministara nove vlade Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milomir Marić

Ova važna informacija je bila i predmet razgovora u emisiji Dobro jutro Srbijo koja se emituje na televiziji Happy.

Kod Milomira Marića danas su gostovali direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović, Brano Radun i Zoran Ostojić.

 

 

 

Voditelj Milomir Marić na početku emisije rekao je da je navode Srpskog telegrafa "testirao" na premijerki Srbije Ani Brnabić, koja je takođe ovog jutra gostovala na Happy televiziji.

- Ja sam čitao imena ministara objavljenih samo u Srspkom telegrfu i testirao Anu Brnabić, ona se samo značajno smeškala - rekao je Marić i dodao da proteklih dana ovu informaciju nisu objavilni ni Aleksandar Vučić, ni Ana Brnabić, ni niko od dosadašnjih ministara.

Zatim je voditeljski par emisije počeo da čita imena ministara koja su objavljena u našem listu i tom prilikom je Branko Radun potvrdio da informacija u potpunosti odgovara njegovim izvorima. 

Dačiću nuđeno mesto ministra policije

Dosadašnjem ministru inostranih poslova u novoj vladi je nuđeno novo mesto ministra policije. To je bila jedna od opcija, ali on nije bio zadovoljan sa tom ponudum.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Saša Milovanović

- Koliko znam, Dačiću je nuđeno ministarstvo unutrašnjih poslova, ali on nije bio srećan sa tom ponudom. Nije bio srećan zbog toga što, po njegovom mišljenju, nije se baš proslavio dok je obavljao tu funkciju. Svi ti unutrašni ratovi koji su se dešavali nisu mu išli na ruku. Tako da mu je na ovom mestu mnogo mirnije - rekao je Saša Milovanović.

On je podsetio i da je SNS prema Socijalističkoj partiji bio veoma korektan jer su ih dva puta primili u vladu iako za to uopšte nije bilo potrebe. 

 

 

 

 

Branko Radun i Zoran Ostojić su se složili da ovakav sastav ministara predstavlja koncentracionu vladu koja će, prema njihovim rečima, trajati godinu i po dana kada će biti održani novi izbori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading