Evo ko je osoba koja od Vučića nije tražila ni jednu funkciju!

Autor: Republika

Vesti

21.10.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za primer!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović jedna je od retkih na političkoj sceni Srbije i u Srpskoj naprednoj stranci koja se nije otimala za ministarsku funkciju, otkriva Republika.

RepublikaFoto: Republika
Irena Vujović

Kako saznajemo, ona je predsedniku Srbije i lideru SNS Aleksandru Vučiću poručila da je ne zanima mesto u novom kabinetu u Nemanjinoj 11, već da je spremna da pomogne stranci i Srbiji na bilo kom mestu na kom to odluči predsednik.

- Ona je jedina osoba koja nije pritiskala Vučića za bilo šta. Jedna je od najaktivnijih funkcionera SNS koja je mnogo radila na terenu. U stalnom kontaktu bila je sa biračima, građanima, penzionerima... - kaže naš izvor upoznat sa dešavanjima u Srpskoj naprednoj stranci.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

Prema njegovim rečima, ne samo da se nije grabila za fotelju, već je i vođenje opštine Savski venac prepustila mlađim licima.

- Ona je jasno poručila da je spremna da se bori i da pomaže, kakva god da bude Vučićeva odluka - zaključio je naš izvor.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading