ROMANSA ZAVRŠILA U KANALU! Tačka na prijateljstvo Ivanovića i Trifunovića, komentari pljušte: NEĆEMO MOĆI DA ZASPIMO!

Autor: Republika

Vesti

19.10.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je počelo kao romansa, završilo se potpunim krahom!

RepublikaFoto: twitter.com/Pierrot le fou
Kralj ljubavi: Ivanović i Trifunović

Samozvani novinar Ivan Ivanović blokirao je samozvanog političara Sergeja Trifunovića na Tviteru čime je definitivno stavljena tačka na dugogodišnje prijateljstvo dvojice opozicionara.

I ta vest sama po sebi ne bi zavređivala pažnju Republike, da teške reči koje su razmenuli u ovoj brakorazvodnoj parnici nisu slika i prilika opozicionog blata u kome se pomenuti dvojac valja već godinama.

Nakon optužbi koje je Trifunović uputio na račun Ivanovića - "nisi ni komičar, ni novinar", voditelj je rešio da raskrsti sa dojučerašnjim vođom Pokreta slobodnih građana.

- Žao mi je što moram da blokiram Sergeja i prestanem da razgovaram sa njim. Imali smo par dobrih god,ali prešao je sve granice. Vi iz PSG, ako želite stvarno da postignete nešto,morate da poštujete sve gradjane i vodite računa kako nam se obraćate uvek i svuda. Inače, šuplja priča - naveo je Ivanović u obrazloženju odluke da blokira Trifunovića.

 

 

Sa druge strane, Trifunović je indirektno poručio Ivanovuću da je moralni kepec.

- Mnogo ga boli izlazak PSG na izbore i razjeb fenomenalne ideje bojkota koja upravo grmi s rezultatima. A realno, neko mu reko da je kepec, moralni doduše - naveo je Trifunović objašnjavajući šta je razlog zbog kojeg je pukla tikva na relaciji voditelj - glumac.

 

 

Na kraju, brojni komentatori na Tviteru uglavnom su mišljenja da su međosobnim prepucavanjima Ivanović i Trifunović zapravo pokazali svoje pravo lice, pa ne čudi da su mnogi od onih koji pišu na ovoj društvenoj mreži svađu bivših prijatelja okarakterisali sa dve reči - "dno dna"!

Uz to, bilo je i onih koji su sarkastično prokomentarisali da neće moći da spavaju zbog ovog "raskida".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading