SNS: Zelenoviću krivi građani za to što je izgubio poverenje

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.10.2020

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šabački Gradski odbor SNS saopštio je danas da je zaprepašćen time što bivši gradonačelnik Nebojša Zelenović i dalje nije u stanju da se suoči sa činjenicom da su mu sugrađani uskratili poverenje na izborima, pa razloge za svoj katastrofalni poraz vidi u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nebojša Zelenović

- Za poraz za koji je lično odgovoran, krivi i predsednika i pravosuđe i političke protivnike, a ponajviše narod koji mu je poručio da je svima dosta politike koja je Šabac upropastila - navodi SNS Šabac.

GO ocenjuje da Zelenović umesto analize toga šta je doprinelo njegovoj političkoj katastrofi nastavlja manične napade na SNS i predsednika Srbije.


- Iako je Zelenović dao sve od sebe da se izborni proces u Šapcu nikada ne završi, a on ostane večiti vladar, zaboravio je da i iznad njega i njegove GIK postoji viša instanca - navodi GO SNS i dodaje da su tako optužbe na račun Upravnog suda u Novom Sadu još jedan od sramnih Zelenovićevih poteza da ocrni institucije svoje države.

- Čitava Srbija svedok je da je u Šapcu mesecima na delu nezapamćeno pravno nasilje, ali takvo nasilje izaziva upravo Zelenović i njegovi aktivisti koje je instalirao i u GIK - navode šabački naprednjaci i dodaju da se ipak uprkos svemu ne može protiv volje naroda.
 

Šapčani su, kako podsećaju tri puta poverenje dali SNS, dok je Zelenović svaki put dobijao manje glasova a nije mu pomogao ni pokušaj GIK-a da obore listu SNS-a.

- Nisu im pomogli ni agresivni aktivisti koji su silom upadali ljudima u dvorišta. Nije Zelenoviću pomogla ni igra oko listića. Sve to je narod video i takve aktivnosti ocenio - navodi GO SNS i ocenjuje da bi ga jedino zadovoljilo kada SNS ne bi imala pravo da učestvuje na izborima.

Šabački SNS poručuje da su ovako, građani Šapca na demokratski način izabrali politiku sa kojom žele "da izađu iz vrtloga propasti u koji su ih uveli Zelenović i njegov učitelj Dušan Petrović".

Kako kažu, uprkos opstrukcijama sada već bivše vlasti, SNS je u gradskoj Skupštini pobedila sa 37 od ukupno 69 odbornika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading