Gradska izborna komisija proglasila rezultate izbora u Šapcu!

Autor: Republika

Vesti

17.10.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjoj sednici Gradske izborne komisije Šabac koja je počela tačno u 12 časova i kojoj je prisustvovalo 11 od ukupno 21 člana sa pravom glasa proglašeni su rezultati lokalnih izbora u Šapcu.

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Foto: Ilustracija

Gradska izborna komisija je jednoglasno usvojila izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za odbornike grada Šapca kao i odluku o dodeli odborničkih mandata. 

Ovom odlukom izborna lista Aleksandar Vučić - Za našu decu osvojila je 37 mandata, izborna lista Jelena Milošević - Novi tim za Šabac 7 mandata, izborna lista Nebojša Zelenović - Šabac je naš 22 mandata, izborna lista Ruska stranka - Slobodan Nikolić 1 mandat, izborna lista Ujedinjena Demokratska Srbija - Prilika 1 mandat i izborna lista dr Dejan Pavlović - Evropska zelena partija 1 mandat.

Izborna komisija grada Šapca će, u skladu sa članom 45. Zakona o lokalnim izborima, kandidatima kojima je dodelila mandat izdati uverenja da su izabrani za odbornike Skupštine grada Šapca.

Odluka o dodeli mandata će biti objavljena u „Službenom listu grada Šapca i opština Bogatić, Vladimirci i Koceljeva” saopštio je na kraju predsedavajući Gradske izborne komisije Šabac Boris Tumenko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading