MINISTAR ANTIĆ: Marinika Tepić obmanjuje javnost!

Autor: Republika

Vesti

14.10.2020

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić danas je izvela sebi svojstven "performans" ispred Termoelektrane "Kostolac" i još jednom pokušala da izmisli aferu koju, razume se, pripisuje predstavnicima vlasti. Ovoga puta, ona je iznela niz neistina o tome kako se u ovoj kompaniji postojenje za desumporizaciju ne pušta u pogon zbog toga što "pojedinci iz vlasti ne mogu da se dogovore oko svojih kombinacija". Na ove neosnovane optužbe reagovao je ministar Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. MIJATOVIĆ/T. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Antić i Marinika Tepić

- Po ko zna koji put Marinika Tepić pokušava i ne uspeva da proizvede aferu, iz jednostavnog razloga jer nikakva afera ne postoji. Gde god je pokušala da lažnim navodima skrene pažnju na sebe i svog partijskog šefa Dragana Đilasa, doživela je javnu sramotu, kao neko ko bez ikakvih dokaza napada najveće privredne sisteme Srbije. Kao i u slučaju EPS-a i TE Kostolac, Marinika Tepić nikada nema odgovor na jednostavno pitanje - da li imate dokaze za to što tvrdite. Ona ima sve drugo, i "pouzdane informacije", i "osnovanu sumnju" i pretpostavke, ali nikada do sada nije iznela nijedan dokaz za svoje tvrdnje o navodnim nepravilnostima u bilo kom javnom sistemu o kojem je govorila - rekao je Antić.

On je pojasnio da je Marinika Tepić osvedočeni obmanjivač javnosti i političarka koja ne zastupa nijednog građanina, osim sebe i svog partijskog lidera.

- Nijedan pokušaj da proizvedu aferu, pa ni ovaj, ne može im pomoći da stupe na političku scenu, za to postoje izbori, na kojima se predstavljaju programi i ideje, što oni dokazano nemaju - objasnio je ministar Antić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sasa

15.10.2020 05:01

i treci blok u Kostolcu radi jel tako.2020 je trebao da bude gotov,al zamalo.Iz rupe nije izasao.