TEŠKA ŠLIHTARA! Drašković se uvlači Milu i pljuje Srbe i crkvu: Hteli bi da vrate Crnu Goru u devedesete!

Autor: informer, Republika

Vesti

14.10.2020

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković gostovao je u emisiji Teleskopija na Televiziji Crne Gore, a njegova "pljuvačina" po Srbima, Crkvi i hvalospevi poraženom diktatoru Milu Đukanović navode samo na jedno pitanje - da li Drašković i dalje na ovako tragikomičan način otplaćuje Đukanoviću svoje letovanje u Miločeru koje godinama finansiraju kontroverzni Milovi biznismeni.

RepublikaFoto: Promo
Vuk Drašković

Naime, Drašković, ističe da je ideja o "srpskom svetu", koja se sada pojavljuje, falsifikat, zapravo ideja Rusije. Ubeđen je da ta ideja ne može da zaživi, te da samo "neki ludak" može da pokuša da je ostvari, jer bi došlo do novog krvoprolića.

Drašković kaže da se odjednom pojavljuju neke snage, neki ljudi, koji bi želeli da vrate Crnu Goru u 90-te, da ponište referendum.

- Glavni mediji su antirežimski, televizijski kanali većinski srpski, da ne nabrajam dalje, a onda se govori o nekakvoj diktaturi čoveka čija stranka nikada nije vladala sama nego u koaliciji. Ja ne razumem ni Đukanovića, kada kaže da je DPS izgubio. Nije tačno, po svim merilima zapada DPS je pobednik. Druga je stvar što ne može da formira vladu. Na drugoj strani imamo 16 partija i SPC koji svi skupa, uz neviđenu propagandnu i podršku medija iz Srbije uspeli su da osvoje samo jedan mandat više i sada proglašavaju nekakvu pobedu - kaže Drašković.

 

On kaže da ne zna da li su delovi srpske službe ili se pak ruska služba GRU mešala u izbore u Crnoj Gori. Dodaje da je 99. bila ugrožena bezbednost i njegova i Đukanovića.

- Moram da vadim Crnu Goru iz čeljusti ove nemani, to mi je rekao Đukanović, kad sam sa njim poletao sa aerodroma iz Dubrovnika, jer ga je sedmi bataljon držao na nišanu i želeo da ga obori. To je bila CG 99. da smo poletjli iz Podgorice verovatno bi smo od jedne rakete obojica stradali - kaže on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dragan

14.10.2020 08:20

Kakav lažov. Izdajnik za jednu flašu viskija

Stevan

14.10.2020 12:02

Draškoviću niko ne valja na vlasti ako njegova žena nije postavljena na neko direktorsko mesto.

Vjekoslav

14.10.2020 16:17

Vuk je rekao istinu. Zeta, Duklja nije od juče. Vera se zlauopotrebljava kao i nacija od prikrivenih komunista koji neće u EU i NATO jer su još na putu Marksa.

Ceca

14.10.2020 20:07

Ko još ceni ono što ova šlihtara priča! Koliko ideologija je promenio od 68.???