STIŽE NOVA OPREMA! Ministar Stefanović najavio: Savremene kamere će omogućiti direktnu pretragu tablica vozila pod potragom!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović izjavio je danas da su pripadnici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd u poslednjih par meseci pokazali izuzetnu efikasnost i istakao da zauzimaju vodeće mesto u regionu po rešavanju najtežih krivičnih dela.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

Stefanović, koji je posetio Upravu kriminalističke policije PU za grad Beograd, naglasio je da su pripadnici ove Uprave rezultatima i radom poslali jasnu poruku građanima Srbije da su bezbedni i da njihova policija brine o njima svakoga dana. 

Ministar je ukazao da danas svi mogu da vide konstantan napredak u opremanju i modernizaciji policije istakavši i važnost uvođenja novih informatičkih i tehničkih sistema u rad.

- Novi sistem koji će se koristiti na vozilima, kako kriminalističke policije, tako i Interventne jedinice 92, a koji podrazumeva savremene kamere koje omogućavaju direktnu pretragu tablica vozila koja su pod potragom, olakšaće posao pripadnicima policije, ubrzaće njihov rad i povećati efikasnost - najavio je Stefanović.

Ministar se zahvalio svim pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd na požrtvovanom danonoćnom radu koji je, kako je rekao, doprineo da naše ulice budu bezbedne, deca sigurna i da se zaplene narkotika stalno povećavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading