ŠOK U SKUPŠTINI: Maja Gojković POKAZALA MODRICU nakon sukoba sa poslanikom Dveri!

Autor: blic.rs

Vesti

01.11.2017

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modrica na ruci predsednice parlamenta Maje Gojković bila je jedna od tema današnjeg nastavka sednice Skupštine Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/ParlamentSrbija
Maja Gojković pokazala modricu

Ona je danas sela u poslaničke klupe, a ne na mesto predsedavajućeg parlamenta kako bi, kako je rekla, govorila o "nasilju nad ženama".

Gojkovićeva je obukla majicu sa kratkim rukavima, i sa poslaničkog mesta, pokazivala modricu, koja je, prema njenim rečima, "posledica napada poslanika Dveri".

Ona je rekla i da je juče potražila pomoć skupštinskog lekara, da ima dokumentaciju u vezi sa tim, ali i da se danas ponovo javila lekaru zbog bolova u ruci.

Na njene reči se nadovezao poslanik Dveri Ivan Kostić.

- Gojković bezočno obmanjuje javnost, niti postoji bilo koji snimak da ju je neko takao. Sramota je da bezočno vređa i obmanjuje javnost - rekao je Kostić.

Reagovala je i poslanica DJB Branka Stamenković, koja je tražila da se izrekne opomena Maji Gojković "jer se javila po amandmanu, a pričala o modrici".

RepublikaFoto: youtube.com/ParlamentSrbija
Dveri tvrde da Gojkovićevu niko nije ni takao

Tokom zasedanja, opomenu je "zaradio" poslanik SRS Nemanja Šarović, koju mu je "udelio" predsedavajući Veroljub Arsić (SNS).

- Opomena Šaroviću zbog zloupotrebe Poslovnika, jer želite da se uključite u raspravu između poslanika - rekao je Arsić.

Šarović mu je na to odgovorio citirajući član Poslovnika koji smatra da je Arsić povredio, uz napomenu da ima pravo da mu ukaže ako smatra da je pogrešio.

Na to je Šarović, između ostalog, rekao da ne može tako da se ponaša, da je on "radikal, a ne bivši radikal", i da nije imao razloga da mu izrekne opomenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dacha

01.11.2017 18:00

Da li joj verujete ? Da li joj verujete...?