(VIDEO) POKUŠALI DA GA OCRNE, PA SE ISPALILI! Rada Đurić najavila izjavu zemljoradnika protiv Vučića, a on uradio SUPROTNO!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

01.10.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se još uvek nije ni ohladila sada već dokazana laž tajkunskih medija kako je Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, nekakav veleposednik, da ima hiljade hektara zemlje u Vojvodini, nove i još gluplje laži stižu iz opozicionih redova.

Foto: printscreen/youtube.com

Ovom vešću se pozabavila i novinarka Radmila Đurić u čijoj autorskoj emisiji je puštena izjava vojvođanskog zemljoradnika. 

Rada Đurić u uvodu najavljuje to da se jedan od paora koji se žalio Jelisaveti Vasilić danas sam javio njima kako bi svedočio o zemljištu, a pomenuti paor bukvalno demantuje navode da je Andrej Vučić vlasnik ikakve zemlje u Vojvodini.

Zemljoradnik je na pitanje novinarke "da li Vučićev brat poseduje zemlju u Vojvodini" rekao da to nije istina.

- Pa mi nemamo saznanja o kupovini zemlje od strane Andreja Vučića. Sva zemlja u Vojvodini je već prodata osim državne zemlje. Mi smo se javili zbog podnošenja krivične prijave preko katastra koji vodi Jelisaveta, a ne zbog Andreja Vučića - zaključio je zemljoradnik, vojvođanski paor.

Jasno je da je Đilasu u kreiranju ovakvih priča vodilja Milovan Brkić lažni novinar i prevarant koji je prvi plasirao tu priču na Internetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading