KAKO IM NE DOSADI?! Andrej Vučić ponovo meta laži, tvrde da je vlasnik lanca pekara!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

01.10.2020

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se još uvek nije ni ohladila sada već dokazana laž tajkunskih medija kako je Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, nekakav veleposednik, da ima hiljade hektara zemlje u Vojvodini, nove i još gluplje laži stižu iz opozicionih redova.

Foto: Tanjug
Aleksandar i Andrej Vučić

Nakon samo nekoliko dana od naručenog teksta u tajkunskom nedeljniku i napada na porodicu Aleksandra Vučića, u kom su Andreja Vučića bez ijednog dokaza targetirali i prikazali kao nekakvog glavnog kupca zemljišta, iako ne samo da Andrej Vučić već niko iz familije Vučić nema nijedan ar zemlje u Vojvodini, đilasovci su smislili novu laž.

Naime, aktivisti Dragana Đilasa sada su izmislili da je Andrej Vučić kupio lanac pekara "Hleb i kifle" za, ni manje ni više, nego 2 miliona evra.

Iz izvora bliskih Andreju Vučiću saznaje se da on ne samo što nema nikakve veze sa kupovinom, prodajom, ili bilo čime u vezi sa lancem pekara "Hleb i kifle", on u životu čak nije ušao u bilo koju pekaru pomenutog lanca.

RepublikaFoto: youtube.com/Centar - zvanični kanal
Milovan Brkić

Jasno je da je Đilasu ideolog  Milovan Brkić, lažni novinar i prevarant koji je prvi plasirao tu laž gostujući na jednom Jutjub kanalu, gde se navodi sumanuta izjava kako su "Hleb i kifle" sada deo kartela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading