KAKVA BUDALA! Kesić: Sveti Vasilije Ostroški nije mogao da ustane da ide na GLASANJE

Autor: Republika

Vesti

14.09.2020

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preterao sa šalom! Voditelj Zoran Kesić u poslednjoj emisiji "24 minuta" sprdao se sa svetim Vasilijem Ostroškim, tako što je izjavio da je ovaj svetac bio sprečen da izađe na izbore, ali da je zbog toga poslao svog "pi-ara" Afilohija da izvrši građansku dužnost umesto njega.

Foto: 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal/pixabay.com/printskrin

- Glasačima u Crnoj Gori izgleda da se najviše svideo upravo Vasilije Ostroški koji iz opravdanih razloga nije mogao da učestvuje na izborima, ali je zato iscimao svog "pi-ara" Amfilohija Radovića da po prvi put u životu izađe na izbore. Dorbo, tehnički, izađe iz džipa i glasa. No, iz ćega će - nalupao se Kesić u svojoj emisiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Perica

14.09.2020 23:08

Pa čovek je u pravu. Zaista nije mogao da ustane. Šta je tu čudno?

Odgovori 3 13
mirjana

15.09.2020 00:41

Pa Kesicu docice SV.Vasilijei po tebe i po tvoju sestru.Samo polako.Sa svetinjama se netreba saliti.Nece ti uskoro biti dobro.

Odgovori 13 4
ivan

17.09.2020 18:15

Ne moze on uvrediti ni Sv.Vasilija ni oca Amfilohija..Sve sto moze to je da javno pokaze kolika je budalcina i prostacina.