SNS Šabac: Zelenović umesto da prihvati odgovornost za izborni poraz, infantilno optužuje druge za sopstveni debakl

Autor: Republika

Vesti

14.09.2020

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

GO SNS Šabac reagovao je saopštenjem za javnost povodom izbornog debakla koji je doživeo bivši gradonačelnik tog grada Nebojša Zelenović, a koji nije u stanju da prihvati.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Zelenović

Prenosimo vam saopštenje u celosti: "Prevejani kriminalac, bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović umesto da prihvati odgovornost za izborni poraz, infantilno optužuje druge za sopstveni debakl, saopštava Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac. 

Kao pobednici izbora i dominantna politička snaga smatramo da je dosta Zelenovićevog cirkusa, koji za cilj ima samo jedno - što duži ostanak na vlasti.

Podsećamo bivšeg gradonačelnika da je izbore izgubio i da svoje interesovanje za krivične prijave može da iskaže proučavanjem krivičnih prijava koje smo podneli protiv njegovog političkog oca i nalogodavca Dušana Petrovića za podstrekavanje članova Gradske izborne komisije na trovanje lekovima naših članova biračkog odbora, kao i za kršenje brojnih zakona pa i samog Ustava Republike Srbije. 

Umesto toga, Zelenović nastavlja da izigrava dvorsku ludu i izmišlja priče i neosnovane krivične prijave, kako  bi makar i tim glupim delima pokušao da opravda apsolutni fijasko. Sad je već stvarno sramno i jadno do koje mere Zelenović ignoriše volju naroda i dok drhtavim glasom priča kako će nastaviti borbu, jasno je da njegova borba ima za cilj samo da još malo sedi u fotelji gradonačelnika. Ipak, ističemo da smo saglasni sa izjavom bivšeg gradonačelnika da će svi koji su kršili zakon za to odgovarati. To mu obećavamo. 

Prvi će za uništavanje grada, odgovarati on i njegov šef Dušan Petrović, i svi njihovi saradnici koji su učestvovali u kupovini glasova, koji su iznuđivali glasove ucenama i pretnjama građanima Šapca da će ostati bez posla i trpeti posledice ako ne budu glasali za Zelenovića. Audio zapise tih beskrupuloznih, sramnih i skandaloznih razgovora čuo je ceo Šabac. I baš zato su na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta dobili još manje glasova nego 21. juna, za razliku od Srpske napredne stranke kojoj su Šapčani ukazali još više poverenja. 

Šabac mora da krene napred, jer narod je tako hteo. I nikavi Zelenovićevi marifetluci neće sprečiti put Šapca ka boljoj budućnosti i domaćinskom i poštenom upravljanju gradom".  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gojko

14.09.2020 15:39

Zelenovićevi ljudi sproveli izbore i brojali listiće, pa opet izgubio. Zašto se sada buni?