PREKIDAJU RAT I PRAVE KOALICIJU: Šapić, Šule i Đilas zajedno udaraju na Vučića!

Autor: alo.rs

Vesti

29.10.2017

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali ili ne, u trku za beogradske izbore ulaze tri kandidata Demokratske stranke!

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOŠKIĆ
Dragan Đilas

Iako ovo na prvi pogled deluje nerealno, činjenice govore da iz DS-a, osim Dragana Šutanovca, zapravo potiču i takozvani nestranački kandidati - Aleksandar Šapić i Dragan Đilas. Iako su sada u ratu, tri lidera ipak imaju zajednički cilj, a to je rušenje Aleksandra Vučića.

Šapić je bio Đilasov pomoćnik i u to vreme su njih dvojica vedrili i oblačili Demokratskom strankom, ali i upravljali Beogradom, a sada su njih dvojica ljuti protivnici i Šapiću ne pada na pamet da uđe u koaliciju sa Đilasom.

Šutanovac kao šef DS-a o svom prethodniku Đilasu nerado govori, a kada je poslednji put bio upitan za njega, rekao je da on ima samo lepo ime. Naveo je i da od Dragana Đilasa očekuje da podrži njihovog kandidata za gradonačelnika i tako vrati dug stranci koja ga je napravila.

Nebojša Bakarec, odbornik u beogradskoj skupštini i funkcioner SNS-a, komentariše da su njih trojica idealni kandidati za „kradonačelnike”.

- Pljačkajući Beograd i Srbiju, stekli su milione evra. Bivši predsednik DS-a Đilas „stekao” je stotine miliona evra. Kako? Đilasov gradski menadžer Bijelić optužen je da je oštetio Beograd za šest miliona evra. Još 43 Đilasova funkcionera su hapšena, u osam afera. Đilas je doveo Beograd do bankrotstva, zaduživši grad, preduzeća i gradske opštine za 1,1 milijardu evra! - navodi Bakarec.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Šapić

Slično se, kako dodaje, ponašao i Šutanovac.

- Predsednik DS-a Šutanovac je volšebno „stekao” dupleks na Vračarskim pašnjacima od 3,3 ara (330 kvadrata), vredan oko milion evra. Kako? - pita se sagovornik Alo!.

A Šapić je, ističe Bakarec, privatizovao opštinu Novi Beograd:

- Dr Gangula Šapić, bivši gensek i predsednik Gradskog odbora Beograda, na Dedinju je nelegalno sazidao 627 metara kvadratnih. Privatizovao je opštinu Novi Beograd. Nezakonito je „preveo” humanitarnu organizaciju opštine NBG na svoje ime! Svom ujaku Radetu Dedoviću je omogućio da sazida nelegalni poslovni objekat na dva sprata na ulazu u Studentski grad i kuću na Savskom nasipu i odbio je da sruši nelegalnu gradnju! Šapićeva ujna Ranka Dedović je uhapšena pre neki dan, zbog sumnje da je oštetila Etnografski muzej za oko milion dinara, preko svoje zadruge. Eto, time mogu da se pohvale trojica kradonačelnika - završava odbornik u beogradskoj skupštini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading