Đilasov tabloid Danas napao Srpski Telegraf! Lađević brutalno razotkrio cenzuru

Autor: Republika

Vesti

10.09.2020

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni tabloid Danas napao je Srpski telegraf jer smo se drznuli da pišemo o njihovom uredniku Draganu Đilasu o tome kako se zalaže za zapadne vakcine koje izazivaju ozbiljna oboljenja. I ne samo to, već su po ko zna koji put pokazali da su neprofesionalni i veliki cenzori.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Milan Lađević

Oni su uredniku Srpskog telegrafa Milanu Lađeviću poslali pitanje: Da li verujete u zombije i jeste li videli nekog. Lađević im je odgovorio, a tekst je znatno skraćen i istrgnut iz konteksta kako bi ublažili sve što je napisao o njihovom sefu Đilasu. 

Novinarka Danasa obećala da će objaviti ceo odgovor, pa slagala

Foto: Privatna arhiva

Novinarka tabloida Danas obećala je našem uredniku da ce izjavu pustiti u celosti (pogledajte printskrin poruke) , međutim ispostavilo se da laže i da je cenzurusan veći deo odgovora. Njihov članak je takođe pokazao da su dali 95 odsto prostora da se napadne Srpski telegraf. Pride za sagovornika zovu lidera Dveri Boška Obradovića koji je poznat po tome što je pretio da će gasiti medije i hapsiti novinare koji mu nisu po volji. Ali jos više je ustao upamćen kad su njegove pristalice tukle novinarke Pinka.

Foto: Danas/printskrin

U Danasu samo mali deo Lađevićeve izjave pokazuje koliki su cenzori urednici ovog tabloida.

Ovo je pravi odgovor urednika Srpskog Telegrafa i patrljka koji je objavio tabloid Danas: Apsolutno verujem u zombije, posebno političke i medijske. Recimo, imate Dragana Đilasa koji je odavno politički sahranjen ali i dalje baulja, luta srpskom politikom pokušavajuci da oživi samog sebe, a građani su mu nedvomisleno još odavno održali političko opelo. Taj zombi ima pomoć medijskih zombija čiji je tiraž, takođe, odavno sahranjen. Ali opet, zahvaljući državi jer ne plaćaju državnu štampariju i duguju 15 miliona dinara za štampanje,  održavaju sebe na netržišnim principima. Tako da imamo malu grupu zombija,od kojih neki čak nose i Pradine cipele na potrošena politička stopala, koja su prešla više kilometara po ekskluzvnim buticima nego za dobrobit građana. Ali nema veze, Srpski telegraf je glogov kolac za takve i zato verovatno smetamo tim zombijima. Zato im smeta kad ih podsetimo šta su pričali o kineskim i ruskim vakcinama i kako su se zalagali baš za ove za koje se ustanovili da izazivaju ozbiljna oboljenja.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading