(FOTO) HRVATI pobesneli zbog snažne Srbije koju gradi Vučić: PA ON NAS SPRDA USRED BRISELA, a Srbija ce imati veći BDP of Hrvatske već naredne godine!

Autor: Dnevno.hr/Republika

Vesti

07.09.2020

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije danas boravi u Briselu gde učestvujee na novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine nakon zajedničke posete Vašingtonu.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Obraćajući se prisutnim medijima nakon važnih sastanaka, predsednik Vučić odgovorio je između ostalog i na pitanje novinara iz Hrvatske rekavši da je zadovoljan izveštavanjem hrvatskih medija o radu srpske vlade.

- Meni je drago da mi izazivamo toliki interes u Hrvatskoj i njihovim medijima, ja sam zadovoljan što izazivamo oduševljenje. Mi smo spremni uvek da razgovaramo o budućnosti i želimo da imamo najbolji mogući odnos, i smatramo da je to strašno važno, ali ja neću insistirati, ali sam spreman položito cvet na svakom mestu gdje je stradao Hrvat, ali da se svađam i insistiram, to neću. Tražim samo poštovanje, i mi prema njima i oni prema nama, ništa više od toga, samo poštovanje - kazao je Vučić pa za kraj zaključio:

 

- Ja sam nekad na ivici suza kad vidim koliko se Hrvati sekiraju za tužnu srpsku sudbinu. Kad ih sldeće godine pređemo u bruto društvenom proizvodu, i tada ću biti u suzama - rekao je Vučić, a hrvatski portali su izjavu shvatili kao sprdanje na njihov račun.

Foto: printscreen/dnevno.hr
Naslov na Dnevno.hr

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading