Nezir Kraki profezor iz Pariza vlast sa Kosova nazvao idiotima: Srbija u Vašingtonu odnela prvu pobedu za 20 godina

Autor: kurir.rs, republika.rs

Vesti

06.09.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezir Kraki, profesor i predavač na Univerzitetu u Parizu, na Fejsbuku je komentarisao sporazum i članove delegacije Kosova nazvao idiotima, uz napomenu da je Srbija u Vašingtonu odnela prvu pobedu za 20 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Ora
Nezir Kraki

Kako piše prištinski Bota sot, on je na svom Fejsbuk profilu objavio i video-snimak iz intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića u kojem je pojašnjavao pomake i dostignuća koja su načinjena potpisivanjem sporazuma u Vašingtonu.

Prema profesorovim rečima, jedino je Srbija u Vašingtonu izvojevala pobedu, prvu u poslednjih 20 godina.

On je dodao i sledeće: Za sve one koji i dalje misle da sedmica ima 8 dana, evo vam najbolje i najiskrenije analize sporazuma koja je suspendovala državnost Kosova. Samo vi škrabajte i mrmljajte šta god želite, sa prozorima i roletnama, ali činjenica je da je Srbija u Vašingtonu izvojevala svoju prvu pobedu u poslednjih 20 godina. Idioti!

Profesor i predavač na Univerzitetu u Parizu Nezir Kraki ocenio je da je sporazumom iz Vašingtona Srbija odnela prvu pobedu za 20 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading