Orlić: Evropske lidere sa kojima se Vučić sastaje PROPALI TAJKUN ĐILAS JE VIDEO SAMO NA TELEVIZIJI!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

06.09.2020

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propali žuti tajkun Dragan Đilas, čije se kompletno iskustvo u "međunarodnim" odnosima svodi na reketiranje stranih firmi koje su u njegovo vreme dolazile u našu zemlju ili na podlačko pljuvanje sopstvene države po stranim medijima, dao je sebi za pravo da komentariše doprinos Aleksandra Vučića podizanju ugleda naše države u svetu. Pošto država i njen ugled nisu preprodaja TV-sekundi, Đilas se u temi snašao kao kokoška u proizvodnji droge, naveo je Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Vladimir Orlić

Pokušao je da nešto kaže o odnosima Srbije sa EU, sa kojom je Srbija otvorila više od polovine pregovaračkih poglavlja u Vučićevo vreme, a izvoz na evropsko tržište udvostručila. Đilasova lopovska vlast otvorila je tačno nula poglavlja, dok je u ekonomiji rastao samo Đilasov lični prihod, a Srbija je bila crna rupa u Evropi. Evropske lidere sa kojima se Vučić sastaje Đilas je video samo na televiziji. Baš kao i kineskog, i ruskog predsednika, sa kojima se Vučić sastao više puta nego svi njegovi prethodnici zajedno. Orden Aleksandra Nevskog prvi je posle Nikole Pašića dobio Vučić. Đilas ime tog odličja ne ume ni da izgovori. U Ovalni kabinet Đilas izvesno neće kročiti za života, a Vučićevo obraćanje sa tog mesta može da gleda na internetu i da kipti od zavisti i besa. Jer zna da sve pare koje je od naroda nagrabio na kamare - neće Đilasu pomoći da navedene činjenice promeni. Za lični ugled potrebno je mnogo više od tuđih para.

A sa svim navedenim državama Srbija, upravo zahvaljujući Aleksandru Vučiću, danas ima neuporedivo veću robnu razmenu, iz svake od njih obezbeđuje za nas spasonosne inevesticije i dragocena radna mesta, sa svakom ima političke odnose najbolje u istoriji. To sebičnjaci i secikese poput žutog tajkuna, zabrinute samo za svoj džep, ne mogu da razumeju. Taj uspeh ne mogu da prebole, ali ni da ponište.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Vrhunac njihove političke "misli" je samo borba za vlast i za pare. Da nije tako: bar jedno obraćanje bi završili bez zahteva da dođu na vlast, a tek što su "uspešno" bojkotovali priliku za to. Toliko o njihovoj pameti u svakom pogledu. Dok i dalje jure sopstveni rep i pljuju od sebe neuporedivo sposobnije, uspešnije i poštenije, neka imaju na umu: narod ih gleda. Prezir u tom pogledu zaslužili su svojom podlošću, ohološću i neznanjem. Na koje čitav narod uspešno podsete - svaki put kada se oglase.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading