Stefanović: Građani treba da budu spokojni jer ih zastupa državnik kome je Srbija na prvom mestu!

Autor: Republika

Vesti

04.09.2020

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbija je još jednom bila pred teškim izazovima, boreći se za svoje vitalne nacionalne interese, ali je zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovim naporima uspela da se izbori. Građani Srbije treba da budu spokojni, jer ih i na ovim razgovorima uz ogromne pritiske na našu stranu, zastupa državnik koji ni za korak neće odstupiti od zaštite Srbije", rekao je Nebojša Stefanović potpredsednik Vlade Republike Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti...

"Ukoliko bude postignut sporazum pod pokroviteljstvom SAD biće veliki korak, pre svega za ekonomsku perspektivu Srbije. Njime se otvaraju velika vrata za dolazak stranih investicija, a time i otvaranje novih radnih mesta, podizanje standarda naših građana i ukupno jačanje naše ekonomije.

Ovakvu priliku Srbija mora da iskoristi i u tome je naročita zasluga predsednika Vučića koji je preduzimajući lidersku ulogu, uz jasne argumente i odgovornom politikom prema svojoj zemlji, otvorio vrata jednom novom ciklusu u kojem će Srbija nesumnjivo napredovati.

Po mnogo čemu, ovo je važan istorijski trenutak koji pomaže da naša zemlja poboljša položaj Srba koji žive na Kosovu i Metohiji, ali i ojača svoje ekonomske potencijale, i učini da svi građani naše zemlje žive bolje. Pozicija Srbije nakon ovih razgovora biće još snažnija, a predsednik Vučić povukao je potez kojim garantuje budućnost Srbiji i njenim građanima.

Srbija ovakav rezultat u svojoj prošlosti nikada nije imala, jer su je predvodili ljudi bez vizije i bez odgovornosti za svoju zemlju i građane.

Svako ko danas pokuša da ospori rezultate u dijalogu o Kosovu i Metohiji, koje je predsednik Vučić postigao odolevajući velikim pritiscima, ne misli dobro svojoj zemlji, niti je to ikada mislio.

Ovo je trenutak kada treba da ima nepodeljenu podršku našeg naroda, a uveren sam da mu najveći deo našeg naroda takvu podršku i pruža i da će to činiti i u budućnosti."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading