ĐILASOVI MEDIJI U KORDINACIJI SA PRIŠTINSKIM RUŠE SRBIJU!

Autor:

Vesti

03.09.2020

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Avdulah Hoti danas popodne stigli su u Belu kuću gde su počeli razgovori Beograda i Prištine.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Dok većina medija u Srbiji pomno prati situaciju i nada se dogovoru u korist naše zemlje, čini se da Đilasovi mediji zdušno navijaju za to da Priština sistematski uništi Srbiju.

U kordinaciji sa prištinskim medijima, Đilasovi mediji guraju prištinsku stranu i to kako!

Naime, na njegovom portalu objavljene su vesti direktno prenete sa prištinskih portala Gazete Ekspres i drugih, a u kojima su izjave najvećih srbomrzaca.

Počev od izjave vršioca dužnosti kosovskog ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija koji je rekao da 

Kosovo nikada nije izgubilo kada su bile uključene Sjedinjene Američke Države, preko reči poslanika Demokratske partije Kosova (DPK) Envera Hodžaja koji je izjavio da danas konačni sporazum neće biti postignut na sastanku u Vašingtonu i da predsednik Srbije gaji iluzije o potpisivanju konačnog sporazuma.

Osim toga, da pozicija Srbije smeta Draganu Đilasu, govori u prilog činjenica da su njegovi mediji demantovali izjavu Siniše Malog u kojoj ministar navodi da je na stolu u Beloj kući bio papir čija jedna tačka podrazumeva međusobno priznanje Srbije i Kosova.

Međutim, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u direktom obraćanju iz Vašingtona demantovao je laži Đilasovog portala i rekao da sve što je Siniša Mali rekao je istina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Željko

04.09.2020 05:33

Očigledno je da se na Balkanu stvara antisrpska koalicija kojoj Đilasovi mediji zdušno pružaju logističku podršku.

Rade

04.09.2020 10:34

Vučić je uvek spreman za postizanje kompromisa ali će uvek odbiti predloge kojim bi Kosovo bilo oteto Srbiji.